Skip links

Privé

De kans is groot dat u tijdens uw leven met de notaris te maken krijgt. Soms is het inschakelen van een notaris verplicht, bijvoorbeeld bij het kopen of verkopen van uw woning of bij het afsluiten van een hypotheek. De notaris maakt dan een notariële akte. Daar kennen de meeste mensen de notaris van. Wist u dat Notariskantoor Rosenberg Polak veel meer voor u kan doen?

Notariskantoor Rosenberg Polak is letterlijk uw hele leven uw steun en toeverlaat bij juridische zaken. Zo kunnen uw ouders als u net bent geboren bij ons vastleggen wie uw voogd wordt wanneer zij mochten overlijden. Ook regelen we voor die situatie desgewenst wie uw erfenis voor u beheert zolang u dat nog niet goed zelf kunt. Koopt u later uw eerste huis of appartement? Notariskantoor Rosenberg Polak zorgt voor een soepele eigendomsoverdracht. Gaat u trouwen en wilt u niet automatisch vermogen met uw toekomstige echtgenoot delen? In een notariële akte van huwelijksvoorwaarden kunt u van de wettelijke gemeenschap van goederen afwijken. Begint u uw eigen onderneming of neemt u een bedrijf over? Wij helpen u met het opzetten van de juridische structuur. Aan het eind van uw leven maken wij de akten die ervoor zorgen dat uw vermogen conform uw wensen bij de volgende generatie terecht komt.

Wij hebben voor particulieren specialisten op elk notarieel rechtsgebied:

familierecht, erfrecht en vermogensplanning

vastgoed

ondernemingsrecht

Waarom zou u voor Notariskantoor Rosenberg Polak kiezen?

Wij weten dat veel mensen juridische zaken ingewikkeld vinden. Wij nemen graag de tijd voor u om zaken uit te leggen en begrijpelijk te maken. Akten maken is trouwens niet ons doel. Het is slechts een middel. Wij adviseren. Soms adviseren wij geen akte te maken. Ons doel is simpel. Wij willen graag tevreden cliënten. Cliënten die zeker van hun zaken zijn wanneer wij ons dossier sluiten. Spreekt dit u aan? Wij verwelkomen u graag als onze cliënt!

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

Onze diensten

testamenten

samenlevingsovereenkomsten

huwelijksvoorwaarden

afwikkeling nalatenschappen

verdeling na echtscheiding

estate planning

schenkingen

levenstestamenten

volmachten

koop of verkoop van onroerend goed

hypotheken

splitsing in appartementsrechten

legalisatie van handtekeningen

oprichting verenigingen

oprichting stichtingen

aangaan personenvennootschappen