Rosenberg Polak

Den Haag

internationale wijk

Ons kantoor is gelegen in de internationale wijk van Den Haag, nabij het internationaal tribunaal en Europol.

Notariskantoor Rosenberg Polak

Eisenhowerlaan 114
2517 KM Den Haag
T 070 338 29 50
F 070 338 29 59
E info@rosenbergpolak.nl

Postadres
Postbus 96903
2509 JH Den Haag

Het team van Rosenberg Polak

Bij notariskantoor Rosenberg Polak staat een klein en collegiaal team voor u klaar. Een goed op elkaar ingespeeld team van ervaren mensen, die niet in dossiers denken, maar graag mensen ontmoeten. Betrokken collega’s die verder kijken dan hun eigen expertise. Om elkaar te helpen. Zodat u uiteindelijk het beste wordt geholpen.

Rosenberg Polak
Christiaan Rosenberg Polak
Ik beschik over meer dan dertig jaar ervaring in het notariaat in Rotterdam en Den Haag. Langzamerhand heb ik mij vooral toegelegd op het ondernemingsrecht, familierecht en erfrecht. Tegelijkertijd heb ik mij ook steeds bezig gehouden met het vastgoed in de breedste zin des woords.
Laila van der Wal
Laila van der Wal
Ruim vijftien jaar geleden ben ik begonnen als kandidaat-notaris in Den Haag en daarna ben ik ook werkzaam geweest op notariskantoren in Rotterdam en Wassenaar.
Ik houd mij nu voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht.
Daarnaast heb ik ook steeds in de onroerend goed praktijk gewerkt en daarbij heb ik mij vooral toegelegd op verdelingen.
Rutger Revoort
Rutger Revoort
 
Maarten de Groot
Maarten de Groot
 
Andre Valkenburg
André Valkenburg
Ik beschik over ruim 30 jaar ervaring in de registergoed praktijk en werkte voorheen bij grote advocaten/notarissen kantoren als De Brauw Blackstone Westbroek en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn waar ik mij heb gespecialiseerd in de aankoop van woningen door expats van multinationals en leden van internationale tribunalen en rechtbanken. Voor de buitenlandse cliënten maak ik vanzelfsprekend alle benodigde stukken in het Engels op. Daarnaast houd ik mij bezig met uitgiften in erfpacht, kleine en grootschalige nieuwbouwprojecten en splitsing in appartementsrechten. Bovendien ben ik bekend met complexe vraagstukken rond BTW en overdrachtsbelasting.
Erica Kaag
Erica Kaag
Sinds 1995 ben ik werkzaam in het notariaat, waar ik begonnen ben op een klein kantoor in Ede. Ruim 12 jaar ben ik nu werkzaam in Den Haag, met name in de onroerend goed praktijk in de breedste zin.
Dineke Smit
Dineke Smit
Sinds 1986 ben ik werkzaam in het notariaat. Ik ben altijd werkzaam geweest in Den Haag. Ik houd mij als notarisklerk nu voornamelijk bezig met de onroerend goed praktijk in de breedste zin.
Conny Franke
Conny Franke
 
Mark Stokkers
Mark Stokkers
 
Heleen Meelis
Heleen Meelis
Sinds 1987 ben ik werkzaam in het notariaat. Eerst in Rijswijk (ZH) en thans in Den Haag.
Nel Prins
Nel Prins
Sinds 1978 ben ik werkzaam geweest bij diverse Haagse notariskantoren.
Maarten van Gerwen
Maarten van Gerwen